Inventus Kft.

Rólunk

„A győztesek a célszalagon tartják a szemüket, nem az akadályokon.” Frank Edward Peretti

Hozzásegítjük vállalkozását a győzelemhez a lehető legtöbb akadály eltávolításával.

Kiss Eszter – szakmai vezető, cégvezető

Tizenhárom éves szakmai tapasztalattal rendelkező könyvelőként alapítottam a Inventus könyvelőirodát 2007-ben. Tulajdonosként és könyvelőként is aktívan közreműködöm a cég életében. Szakmai gyakorlatomat alkalmazottként, egy Részvénytársaság könyvelőjeként, majd számviteli vezetőjeként szereztem meg. Már ebben az időszakban megtanultam, hogy a döntéshozóknak, minden esetben a lehető legpontosabb információra van szükségük a helyes gazdasági döntések meghozatalához. Ügyfeleimnek a profi könyvelésen kívül igyekszem megteremteni a biztos könyvelési hátteret, hogy a papírmunkával és a bonyolult adózási rendszer miatt ne kelljen aggódniuk. 

Célom, hogy az Ön vállalkozását könyvelői, adószakértői tudásommal segítsem és megkönnyítsem üzleti döntéseit.

Csapatunk

Munkánk alapja a felelősségteljes könyvelés, aminek eredményeként elkerülhetőek a „meglepetések” és hosszútávon működő pénzügyi hátteret tudunk biztosítani.Szakmai tapasztalattal, kellő rutinnal rendelkező könyvelő munkatársak és könyvvizsgáló segítségével szolgáltatásunkat a legkiemelkedőbb módon tudjuk ügyfeleink igényéhez alakítani. 

Plusz értékek

  • Az adóoptimalizáláson kívül ügyfeleink pénzügyi, gazdasági döntéseit elősegítő kimutatásokat is készítünk, hogy átláthatóvá váljanak az üzleti folyamatok.
  • Adótanácsadás, amely fontos velejárója a könyvelésnek és megkönnyíti az adott vállalkozás számára legoptimálisabb megoldás megtalálását. 
  • Adószakértőnk segítségével a törvények betartása mellett igyekszünk az adóminimalizálásra hasznos tanácsokat adni és aktívan segítséget nyújtani azok végrehajtásában.

Ügyfélkörünk

Folyamatosan bővülő ügyfélkörünkben találhatóak

  • egyéni vállalkozók,
  • betéti társaságok,
  • korlátolt felelősségű társaságok,
  • civil szervezetek (alapítvány, egyesület),
  • kis-közép és nagyvállalatok.