Inventus Kft.

Könyvelőiroda

Napjainkban számos könyvelőiroda szaktudására bízhatja a pénzügyeivel kapcsolatos teendőket, de sokszor nehéz eligazodni ebben a „rengetegben” és nem mindig egyértelmű hogyan, milyen irány felé induljon el, az Ön számára legmegfelelőbb csapat kiválasztásában. Mivel a jó könyvelő kiválasztása elsősorban bizalmi kérdés, igyekszünk elkötelezetten támogatni az Ön ügyvitelét, és minden kérdésben, kérésben a rendelkezésére állni.

Az Inventus Kft. könyvelőiroda Budakeszin, több éves szakmai múlttal, tapasztalt jogász csapatával biztosítja Ön számára a magas színvonalú munkát, legyen szó akár jogi vagy adózási tanácsadásról, akár bérszámfejtésről. Regisztrált mérlegképes könyvelő és könyvvizsgáló munkatársakkal vállalunk garanciát arra, hogy amennyiben ránk bízza könyvelését, minőségi munkát kap a kezébe. Könyvelőirodánk Budakeszi frekventált területén helyezkedik el, esztétikus belső enteriőrrel biztosítja a nálunk töltött idő kényelmét.

Sokszor problémát jelent a könyvelési folyamat átláthatatlansága és bonyolultsága, de a munkához való hozzáállásunk és egyben célkitűzésünk is, hogy ügyfeleink felé mindig és minden esetben tisztán, érthetően, mindennemű szakzsargon mellőzésével kommunikáljunk. Profizmussal kezeljük pénzügyeit, amit könyvelőink folyamatos továbbképzései és szakmai konferenciákon való részvételei is alátámasztanak.

Ezentúl nem kell amiatt sem aggódnia, hogy lemaradna egy fontos jogszabályváltozásról, vagy információról, mert mi mindig naprakész tudnivalókkal állunk rendelkezésére. Szívügyünk, hogy az ügyfeleink megbízzanak bennünk, és bizalommal forduljanak hozzánk, ezért rendszeresen jelentkezünk náluk újabb és újabb jogi hírekkel, teljesítési határidővel, tudnivalókkal. Igyekszünk minden ügyfelünkkel és partnerünkkel bizalmas kapcsolatot kialakítani és személyre szabottan, megfelelő szolgáltatást nyújtani, hiszen tudjuk, hogy szakmánk egyik legfontosabb eleme a lojalitás.

A csapatunkban foglalkoztatott könyvelők egytől-egyig a Pénzügyminisztérium által regisztrált adótanácsadó és regisztrált mérlegképes könyvelő és közgazdász végzettséggel rendelkeznek. Könyvelőirodánkban használt jogtiszta könyvelőprogramunk lefedi a könyvelés teljes területét, és a nálunk elkészült könyvelési anyagát importálja a NAV JAVA programja és a Céginformációs Szolgálat felé.

Fontos számunka az Ön kényelme, ezért könyvelési anyagát az önnek legkényelmesebb módon akár személyesen, akár elektronikusan vagy postai úton is eljuttathatja hozzánk. Emellett fontos számunkra, hogy munkánkkal Önnek jelentős időt spóroljunk meg, ezért megbízható, alapos szaktudással rendelkező könyvelőink leveszik válláról az adminisztráció terhét.

Amennyiben szimpatikusnak találta a fentebb leírtakat kérem, hogy kattintson a kapcsolat menüpontra és vegye fel a kapcsolatot. az Inventus Kft. könyvelőiroda áll rendelkezésére, hogy meg tudjuk válaszolni kérdéseit.