Inventus Kft.

Bérszámfejtés

Több időt fordítana vállalkozása fejlesztésére? Úgy érzi, rengeteg remek ötlete van eladásának növelésére, de egyszerűen nincs ideje megvalósítani? Szívesebben töltenie időt új üzleti lehetőségek felderítésével, de több órát tölt havonta azzal, hogy dolgozóinak bérét számfejti?

A bérszámfejtés eddig az Ön gondja volt, de bízza ránk ezt a feladatot, és rengeteg ideje lesz arra, amit szívesen csinálna!

Sok cég már nem alkalmaz saját bérszámfejtőt, mert tudja, hogy rengeteg előnnyel jár a külsős segítség. Költséghatékony, hiszen nem kell az alkalmazott havi szintű munkáját megfizetni, csak a megbízott munka után fizet a vállalkozó. Emellett csökkenti a hibák kockázatát is, hiszen nincs szüksége újabb és újabb programokra, szoftverekre, mert rendelkezésére állunk a legnaprakészebb eszközökkel és jogszabályismeretekkel. Átfogó, teljeskörű és profi munkát kap készhez, nincsenek határidő béli csúszások, szabálytalanságok, így teljes mértékben búcsút inthet a bérszámfejtéssel járó esetleges hibafaktoroknak. Munkavállalói szabadsága és betegszabadsága részletes és rendszerezett nyilvántartásba kerülnek, így Ön mindig egy jól átlátható képet kap munkavállalóiról. 

Miért minket válasszon?

  • Mert, mi pénzt spórolunk Önnek és cégének, hiszen így megtakaríthatja a bérszámfejtő alkalmazottjának járó bér és egyéb járulékos költségeket.  Válasszon Ön is minket, és költséghatékonyan mentesítjük a bérszámfejtés terhe alól.
  • Mert, mi speciálisan a vállalkozásának igényeire szabott bérszámfejtési megoldásokat kínálunk. Önnek nem kell többé a bérszemfejtés rendszerével foglalkoznia, nem szükséges újabb és újabb szoftvereket letölteni, egyszerűen adja át nekünk ezt a feladatot, és csinálja azt, amit a leginkább szeretne: tökélyre fejleszteni a vállalkozását. 
  • Mert, mi az éves és negyedéves adóbevallását is átvállaljuk, áttekinthető és könnyen értelmezhető lista formájában nyújtjuk át Önnek. 
  • Mert, mi nyilvántartásba vesszük és kezeljük munkavállalói Cafeteria elemeit, így ennek a terhét is levesszük az Ön válláról.

Válasszon minket és nem kell mást tennie, mint átadni munkavállaló jelenléti ívét minden hónap utolsó munkanapján, és értesíteni minket az esetleges változásokról, mint pl: kilépés, belépés és mi átvállalunk minden esetleges adminisztrációt és bérszámfejtéssel kapcsolatos teendőt. 

Forduljon hozzánk bizalommal, munkánkra minden esetben garanciát vállalunk.